Over Data Blaze

Data Blaze is gratis, krachtige en gebruiksvriendelijke spreadsheetsoftware waarmee je je gegevens kunt organiseren en ze overal kunt openen. Met zijn rijke gegevenstypen, dynamische weergaven, externe formulieren, samenwerkingsfuncties en integraties is Data Blaze de ultieme tool voor het beheer van je gegevens.

Data Blaze ondersteunt verschillende gegevenstypen, waaronder tekst, cijfers, datums, bestanden, categorieën en meer. Dit betekent dat je eenvoudig alle soorten gegevens op één plek kunt invoeren en opslaan, waardoor het gemakkelijker wordt om je gegevens te beheren en te analyseren. Met de dynamische weergaven van Data Blaze kun je je gegevens snel en eenvoudig filteren, sorteren en groeperen, waardoor je gemakkelijk de informatie kunt vinden die je nodig hebt.

Text Blaze maakt het eenvoudig om externe formulieren te creëren om gegevens van andere gebruikers te verzamelen en deze op één plek te consolideren.

Ook maakt Data Blaze samenwerking eenvoudig. Je kunt je gegevens met iedereen delen en zij kunnen ze (met jouw toestemming) bekijken, bewerken en becommentariëren. Dit maakt het gemakkelijk om aan projecten te werken met teamleden, klanten of andere belanghebbenden. Je kunt je gegevens ook openbaar delen.

Maar Data Blaze onderscheidt zich vooral door de mogelijkheid om gegevens overal beschikbaar te maken. Je kunt dynamische sjablonen creëren en ze overal invoegen met behulp van sneltoetsen. Dit betekent dat je gegevens uit je tabel kunt lezen en ze overal kunt invoegen met behulp van een sjabloon dat je overal kunt activeren met een sneltoets. Ook kun je vanaf overal gegevens naar je tabel overschrijven met behulp van sneltoetsen. Hierdoor kun je je gegevens gemakkelijk vanaf overal beheren, of je nu in een vergadering zit, onderweg bent of even niet achter je bureau zit.

Data Blaze is perfect voor verschillende gebruiksscenario's. Je kunt Data Blaze gebruiken om je projecten en taken te beheren: stuur in enkele seconden updates van de projectstatus, e-mail iemand een taak en log deze automatisch in je tabel. Je kunt Data Blaze ook gebruiken om je openstaande posities en kandidaten te beheren: stuur een prospect een bericht op LinkedIn en neem de gegevens van de persoon automatisch op in je tabel. En als je producten of diensten hebt, kun je Data Blaze gebruiken om met een eenvoudige sneltoets gedetailleerde, actuele informatie over hen naar je klanten te sturen.

Kortom, Data Blaze is de ultieme tool voor het beheren van je gegevens. Met zijn rijke gegevenstypen, dynamische weergaven, externe formulieren, samenwerkingsfuncties en integraties maakt Data Blaze het gemakkelijk om je gegevens overal te organiseren en er toegang toe te krijgen. En met de mogelijkheid om je gegevens overal beschikbaar te maken met behulp van sneltoetsen, is Data Blaze de perfecte oplossing voor iedereen die onderweg gegevens moet beheren.

Prijzen vanaf:

US$ 0,00

 • Gratis versie
 • Gratis proef
 • Abonnement

Top 5 alternatieven voor Data Blaze

Klanten

 • Freelancers
 • Kleine bedrijven (2-50)
 • Middelgrote bedrijven (51-500)
 • Grote ondernemingen (500 en meer)

Implementatie

 • Cloudgebaseerd
 • On-premise

Markten

Verenigde Staten

Ondersteunde talen

Engels

Prijzen vanaf:

US$ 0,00

 • Gratis versie
 • Gratis proef
 • Abonnement

Top 5 alternatieven voor Data Blaze

Afbeeldingen

Nog 3 andere bekijken
Data Blaze-video
Data Blaze-video
Data Blaze-video

Functies

Totaal aantal functies van Data Blaze: 3

 • Gegevensvisualisatie
 • Rapportage en analyse
 • Tabuleren van gegevens

Alternatieven

Intellimas

4,9
#1 alternatief voor Data Blaze
Intellimas is software op ondernemingsniveau met spreadsheetfuncties. Bouw er je eigen web-apps mee of gebruik de...

Asana

4,5
#2 alternatief voor Data Blaze
Asana is een oplossing voor werk- en projectmanagement voor teams. Je kunt alles op één plek organiseren, van bedrijfsdo...

monday.com

4,6
#3 alternatief voor Data Blaze
monday.com is een cloudgebaseerd Work OS, waar teams workflow-apps maken in enkele minuten om hun processen, projecten...

Google Workspace

4,7
#4 alternatief voor Data Blaze
G Suite is een suite met apps van Google die een aantal tools biedt om te communiceren en samen te werken met collega's,...

Reviews

Geen reviews beschikbaar

Softwarekopers hebben je hulp nodig! Productreviews helpen anderen om goede beslissingen te nemen.Heb je Data Blaze al?

Schrijf een review!

Data Blaze - Veelgestelde vragen

Hieronder zie je enkele veelgestelde vragen over Data Blaze.

Data Blaze kent de volgende prijsmodellen:

 • Vanaf: US$ 0,00
 • Gratis proef: Niet beschikbaar

Data Blaze heeft de volgende typische klanten:

Zelfstandig ondernemer, 2-10, 11-50, 51-200, 201-500

Data Blaze ondersteunt de volgende talen:

Engels

Data Blaze ondersteunt de volgende apparaten:

We hebben geen informatie over welke integraties Data Blaze kent

We hebben geen informatie over de ondersteuningsopties van Data Blaze

Gerelateerde categorieën

Bekijk alle softwarecategorieën die gevonden zijn voor Data Blaze.