eMada

Cloudgebaseerd studentinformatiesysteem voor het automatiseren van workflows voor de levenscyclus van studenten

Over eMada

eMada is een cloudgebaseerd bedrijfsbreed studentinformatiesysteem van Human Logic voor naadloos en uitgebreid beheer van de levenscyclus van het hoger onderwijs. eMada is vanaf de basis opgebouwd om alle belanghebbenden van onderwijsinstellingen van elke omvang volledige self-service te bieden. Daarnaast helpt het ook om complexe bedrijfsproblemen aan te pakken vanuit het perspectief van alle belangrijke belanghebbenden van het universitair bestuur, financiën, subsidies en beurzen, informatietechnologie en studenten.

Als compleet end-to-end studentinformatiesysteem helpt eMada universiteiten en hogescholen om hun academische en administratieve behoeften moeiteloos te beheren, van toelating, registratie en academisch advies tot cursusbeheer en afstuderen. Het past met gemak zeer flexibele workflows en processen toe op basis van de unieke zakelijke behoeften en operationele procedures van de instelling.

eMada is georganiseerd in afzonderlijke, eenvoudig te beheren modules en is aanpasbaar aan specifieke behoeften die aansluiten op de bestaande operationele procedures van de organisatie. Hierdoor hebben gebruikers de flexibiliteit om de modules te kiezen die ze nodig hebben om te beginnen en later indien nodig meer toe te voegen, zonder de bestaande modules te verstoren.

Als een flexibel systeem met zowel een cloudgebaseerd aanbod als lokale implementatie-opties, is eMada een goede keuze voor organisaties van elke omvang in het hoger onderwijs. Het biedt gebruikers het juiste advies voor organisatorische implementatie, waarbij de nadruk ligt op het benutten van bestaande investeringen in technologie, IT-infrastructuur en expertise. De technologie is zeer schaalbaar, zodat het precies aan de zakelijke vereisten kan voldoen. Dit maakt eMada een geschikte keuze voor grote, middelgrote en kleine organisaties. Omdat het een cloudgebaseerd systeem is, zijn er geen enorme kapitaaluitgaven voor IT-infrastructuur nodig. Hybride implementatie-opties bieden niet alleen de flexibiliteit van hosting in de cloud of on-premises, maar maken ook een implementatie met optimale inzet van middelen mogelijk met on-demand automatische schaalbaarheid om piekbelastingen op te vangen.

Het kan ook volledig worden geïntegreerd met andere backoffice- of surround-systemen, heeft een hoge interoperabiliteit en biedt volledige flexibiliteit om softwareplatforms te combineren, zodat je het optimale resultaat voor je instelling kunt bereiken.

eMada is niet alleen responsief in ontwerp, maar wordt ook geleverd met een hybride mobiele toepassing voor Windows, iOS en Android. eMada biedt afzonderlijke self-serviceportals voor studenten, personeel en andere belangrijke afdelingen van de instelling, die voor een betere beveiliging onafhankelijk van elkaar kunnen worden geïmplementeerd.

eMada stelt instellingen in staat om het potentieel van gegevens te maximaliseren om op een kosteneffectieve maar alomvattende manier beter geïnformeerde strategische en zakelijke beslissingen te nemen. eMada is ontworpen om moeiteloos elke unieke workflow voor bedrijfsprocessen te configureren voor elke activiteit die een organisatie onderneemt, ongeacht de grootte van de organisatie. In combinatie met de volledig self-service modus-operandi en 360-graden automatisering (waardoor slechts eenmalige gegevensinvoer nodig is) voor alle belanghebbenden, geeft hen dit in realtime toegang tot de juiste informatie, zodat ze het juiste perspectief hebben om kritieke zakelijke beslissingen te nemen. Besluitvormers hebben ter ondersteuning gemakkelijk toegang tot nauwkeurige en onmiddellijke rapporten voor voorspellende analyse en prognose. Het biedt ook een multidimensionaal overzicht van verschillende financiële systemen en alle inkomstenstromen, waardoor gedetailleerd financieel inzicht mogelijk wordt.

eMada is echt flexibel op elk functioneel vlak. Doordat het in verschillende omgevingen kan worden geïmplementeerd, is eMada zeer flexibel in omvang. Omdat eMada zeer modulair is, biedt het organisaties de keuze om modules te prioriteren en aan te passen voor de eerste implementatie, met de zekerheid van ononderbroken integratie als gebruikers later nog andere modules willen toevoegen. eMada groeit mee met je organisatie en kan afhankelijk van de keuze van de gebruiker in één implementatie gemakkelijk worden opgeschaald naar meerdere campussen met uniforme of individuele financiële domeinen.

Prijzen vanaf:

Niet door leverancier verstrekt

 • Gratis versie
 • Gratis proef
 • Abonnement

Klanten

 • Freelancers
 • Kleine bedrijven (2-50)
 • Middelgrote bedrijven (51-500)
 • Grote ondernemingen (500 en meer)

Implementatie

 • Cloudgebaseerd
 • On-premise

Markten

Andorra, Verenigde Arabische Emiraten, Afghanistan, Antigua en Barbuda, Anguilla , Albanië, Armenië, Angola, Argentinië, Amerikaans-Samoa, Oostenrijk, Australië, Aruba, Åland, Azerbeidzjan, Bosnië en Herzegovina, Barbados, Bangladesh, België, Burkina Faso, Bulgarije, Bahrein, Burundi, Benin, Bermuda, Brunei, Bolivia, Brazilië, Bahama’s, Bhutan, Botswana, Belarus, Belize, Canada, Congo-Kinshasa, Centraal-Afrikaanse Republiek, Congo-Brazzaville, Zwitserland, Cookeilanden, Chili, Kameroen, China, Colombia, Costa Rica, Cuba, Kaapverdië, Cyprus, Tsjechië, Duitsland, Djibouti, Denemarken, Dominica, Dominicaanse Republiek, Algerije, Ecuador, Estland, Egypte, Eritrea, Spanje, Ethiopië, Finland, Fiji, Falklandeilanden, Micronesia, Faeröer, Frankrijk, Gabon, Verenigd Koninkrijk, Grenada, Georgië, Frans-Guyana, Guernsey, Ghana, Gibraltar, Groenland, Gambia, Guinee, Guadeloupe, Equatoriaal-Guinea, Griekenland, Guatemala, Guam, Guinee-Bissau, Guyana, Hongkong SAR van China, Honduras, Kroatië, Haïti, Hongarije, Indonesië, Ierland, Israël, Isle of Man, India, Irak, Iran, IJsland, Italië, Jersey, Jamaica, Jordanië, Japan, Kenia, Kirgizië, Cambodja, Kiribati, Comoren, Saint Kitts en Nevis, Zuid-Korea, Koeweit, Kaaimaneilanden, Kazachstan, Laos, Libanon, Saint Lucia, Liechtenstein, Sri Lanka, Liberia, Lesotho, Litouwen, Luxemburg, Letland, Libië, Marokko, Monaco, Moldavië, Montenegro, Saint-Martin, Madagaskar, Marshalleilanden, Noord-Macedonië, Mali, Myanmar (Birma), Mongolië, Macau SAR van China, Noordelijke Marianen, Martinique, Mauritanië, Montserrat, Malta, Mauritius, Maldiven, Malawi, Mexico, Maleisië, Mozambique, Namibië, Nieuw-Caledonië, Niger, Norfolk, Nigeria, Nicaragua, Nederland, Noorwegen, Nepal, Nauru, Nieuw-Zeeland, Oman, Panama, Peru, Frans-Polynesië, Papoea-Nieuw-Guinea, Filipijnen, Pakistan, Polen, Saint-Pierre en Miquelon, Puerto Rico, Palestijnse gebieden, Portugal, Palau, Paraguay, Qatar, Réunion, Roemenië, Servië, Rusland, Rwanda, Saoedi-Arabië, Salomonseilanden, Seychellen, Soedan, Zweden, Singapore, Sint-Helena, Slovenië, Spitsbergen en Jan Mayen, Slowakije, Sierra Leone, San Marino, Senegal, Somalië, Suriname, Sao Tomé en Principe, El Salvador, Syrië, Eswatini, Turks- en Caicoseilanden, Tsjaad, Togo, Thailand, Tadzjikistan, Oost-Timor, Turkmenistan, Tunesië, Tonga, Turkije, Trinidad en Tobago, Tuvalu, Taiwan, Tanzania, Oekraïne, Oeganda, Verenigde Staten, Uruguay, Oezbekistan, Vaticaanstad, Saint Vincent en de Grenadines, Venezuela, Britse Maagdeneilanden, Amerikaanse Maagdeneilanden, Vietnam, Vanuatu, Wallis en Futuna, Samoa, Jemen, Mayotte, Zuid-Afrika, Zambia, Zimbabwe

Ondersteunde talen

Arabisch

Prijzen vanaf:

Niet door leverancier verstrekt

 • Gratis versie
 • Gratis proef
 • Abonnement

Afbeeldingen

eMada Software - 1
Nog 1 bekijken
eMada Software - 1

Functies

Totaal aantal functies van eMada: 10

 • Beheer van financiële steun
 • Beheer van fondsenwerving
 • Beoordelingsbeheer
 • Curriculumbeheer
 • Faculteits- en personeelsbeheer
 • Plannen
 • Studenteninformatie/dossiers
 • Studentenportal
 • Toelatingsbeheer
 • Woningbeheer

Alternatieven

Process Director

4,5
#1 alternatief voor eMada
Intuitive. Comprehensive. No-code. Discover Process Director, the only process automation platform incorporating the...

Shape

4,9
#2 alternatief voor eMada
Shape is cloudgebaseerde CRM-, verkoop- en marketing automation-software voor bedrijven in sectoren zoals juridisch,...

Campus Cafe

4,7
#3 alternatief voor eMada
Campus Cafe is een web-based oplossing voor campusbeheer die toelatings-, registratie-, studentendiensten en financiële...

EMPOWER SIS

3,8
#4 alternatief voor eMada
EMPOWER is a student information system which offers recruiting, admissions, billing, reporting and alumni development...

Reviews

Geen reviews beschikbaar

Softwarekopers hebben je hulp nodig! Productreviews helpen anderen om goede beslissingen te nemen.Heb je eMada al?

Schrijf een review!

eMada - Veelgestelde vragen

Hieronder zie je enkele veelgestelde vragen over eMada.

eMada kent de volgende prijsmodellen:

 • Vanaf:
 • Prijsmodel: Abonnement
 • Gratis proef: Niet beschikbaar

eMada heeft de volgende typische klanten:

Zelfstandig ondernemer, 2-10, 11-50, 51-200, 201-500, 501-1.000, 1.001-5.000

eMada ondersteunt de volgende talen:

Arabisch

eMada ondersteunt de volgende apparaten:

We hebben geen informatie over welke integraties eMada kent

eMada biedt de volgende ondersteuningsopties:

E-mail/helpdesk, Kennisbank, Chatten

Gerelateerde categorieën

Bekijk alle softwarecategorieën die gevonden zijn voor eMada.