Efficy CRM

4,0 (90)
Schrijf een review!
Betaal minder, krijg meer. Het meest flexibele CRM van Europa.

Totaalscore

4,0 /5
(90)
Prijs-kwaliteitverhouding
4,0/5
Functies
3,9/5
Gebruiksgemak
3,9/5
Klantenondersteuning
3,8/5

78%
heeft deze app aanbevolen
Sorteren op

90 reviews

Barbara
Totaalscore
  • Sector: Managementconsulting
  • Bedrijfsgrootte: 2-10 werknemers
  • Dagelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 7.0 /10

Efficy CRM review obv 6 jaar ervaring

Beoordeeld op 28-2-2022

Pluspunten

- Project management
- Per klant kan een dossier opgesteld worden en kan je alle acties bijhouden
- Met de Flexmail integratie kan je email campagnes uitsturen

Minpunten

- Opleiding nodig om te kunnen werken met Efficy

Overwogen alternatieven

monday.com en SuiteCRM

Redenen om over te stappen op Efficy CRM

We hadden al het Efficy CRM platform, gemak voor de configuratie heeft de doorslag gegeven.

Antwoord van Efficy

Hi Barbara,
And thank you for your comment.

It will even be easier in the future because we'll integrate completely a marketing automation solution within our CRM ;-) Thanks to APSIS' acquisition, a Swedish company.

Concerning training, you shoudl think about attending to our webinars. They'll be back very soon. These webinars are dedicated to our customers, and could give you some tricks & tips in your usage.
https://www.efficy.com/nl/news-type/webinars-nl/

Stay tuned then ;-)
The Efficy Team

Geverifieerde reviewer
Totaalscore
  • Sector: Bouw
  • Bedrijfsgrootte: 51-200 werknemers
  • Dagelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 8.0 /10

veel opties

Beoordeeld op 28-2-2022

Bij ons op kantoor was er soms te veel verspreiding van belangrijke documenten op verschillende...

Bij ons op kantoor was er soms te veel verspreiding van belangrijke documenten op verschillende plaatsen. Met dit programma weet iedereen waar wat terug te vinden is. Programma is dus tijdbesparend en ook bij verandering van het team kan iedereen gemakkelijk aan de juiste documenten.

Pluspunten

Er zijn zoveel mogelijkheden om de software toe te passen in je bedrijf. Handig om alles te bewaren in the cloud ipv op je pc in klassieke mapjes. Eenvoudig om samen te werken aan één project. Goed overzicht op de projecten

Minpunten

Doordat er zoveel functionaliteiten zijn is het wel belangrijk om vanuit je bedrijf een goede opleiding te krijgen om ten volle gebruik te kunnen maken van de software. Voor de pc gebruikers die iets minder vlot zijn kan dit wel een drempel zijn. Maar met goede instructies kan echt iedereen er mee aan de slag.

Antwoord van Efficy

Thank you for this review

As you say, it's really important to onboard your users in the best way you can.

Concerning CRM, success relies on too adoption by users. So, it's worth it to
invest time and energy on it.

Thanks again and see you on one of our events ;-)
The Efficy Team

dirk
Totaalscore
  • Sector: Bouw
  • Bedrijfsgrootte: 51-200 werknemers
  • Dagelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Gebruiksgemak
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 8.0 /10

betrouwbare klanteninfo gestructureerd en gemakkelijk terug te vinden

Beoordeeld op 28-2-2022

alle klanteninfo kunnen we gestructureerd en gemakkelijk terugvinden
ook de realtime overzichten...

alle klanteninfo kunnen we gestructureerd en gemakkelijk terugvinden
ook de realtime overzichten zijn ontzettend praktisch

Pluspunten

stabiel, flexibel pakket waarin we alle klanteninfo gestructureerd kunnen bijhouden en ook gemakkelijk terugvinden
ook de realtime overzichten zijn ontzettend praktisch

Minpunten

drag & drop functies
meer rapporten maar wordt aan gewerkt

Antwoord van Efficy

Hi Dirk and thank you for your review,

Nice to read our solution makes your life easier

Nice to read that our teams are reactive too, and started working on your reports

See you soon Dirk
The Efficy Team

Xander
Totaalscore
  • Sector: Mediaproductie
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Dagelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 3.0 /10

goedkoop maar weinig standaard aangeboden martech integraties

Beoordeeld op 28-2-2022

klantcontact lossen we nu uiteraard op met efficy.

klantcontact lossen we nu uiteraard op met efficy.

Pluspunten

de prijs & projectmanagement combinatie.

Minpunten

slechte klantenservice, weinig martech -integraties die eigenlijk standaard zouden moeten zijn.

Antwoord van Efficy

Hi Xander and thank you for your comment.

We highly value feedback from the field and I'll forward it to our teams. It will help us to improve.

Concerning our MarTech integrations, there has been a big move lately with APSIS acquisition, a marketing automation platform. And we're planning to integrate completely this solution within our CRM. So, fasten your seatbelt, it will rock.

Thanks again and keep you posted
The Efficy Team

Pieter
Totaalscore
  • Sector: Bouw
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Dagelijks 1+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 5.0 /10

Beoordeling van Pieter van Hulst / Solid Services

Beoordeeld op 28-2-2022

De overgang naar het systeem vereist een andere manier van denken over de opslag en omgang met...

De overgang naar het systeem vereist een andere manier van denken over de opslag en omgang met data. Dit is een onderdeel dat m.i. niet door alle medewerkers gelijk wordt opgepikt, waardoor weerstand ontstaat tegen het systeem.
Anderzijds hebben de positieve aspecten zoals hierboven genoemd wel de waarde van het systeem bewezen.

Pluspunten

Wat handig is, is dat informatie gemakkelijk met elkaar te koppelen is. Ook het delen van informatie is zeer gemakkelijk waardoor samenwerken efficiënt gaat. Ook de mogelijkheid overal de belangrijke data up tot date bij de hand te hebben is zeer positief. Daarnaast is het versie beheer van documenten eindelijk een keer goed geregeld. Het opzoeken van informatie kan op meerdere manieren en gaat snel.

Minpunten

Grootste nadelen zijn:
- de afhankelijkheid van de server. Als deze niet stabiel is zijn er verlies-uren.
- de app voor mobiele apparaten is niet handig te gebruiken. Ter plaatse een agenda (van anderen) raadplegen of documenten inzien is niet mogelijk of zeer omslachtig.
- de opslag van grote bestanden is niet mogelijk. dit leidt tot tijdverlies door de noodzaak bestanden op te knippen.

Antwoord van Efficy

Hi Pieter and dankje wel for your review

I'm sure it could help people to understand better our solution.

Concerning your difficulties with our tool, I'll make sure we follow your requests. For large files, I'll give you an advice. Don't use the drag & drop function, please use the old-fashioned briwser search. It may solve your issue . To continue this conversation further, do not hesitate to contact me directly [email protected]

Want ot know more tricks & tops, please feel free to attend our webinars https://www.efficy.com/nl/news-type/webinars-nl/

Have a nice day and thanks again
The Efficy team

Elon
Totaalscore
  • Sector: Bouw
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Dagelijks 1+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 4.0 /10

mijn ervaring met Efficy

Beoordeeld op 28-2-2022

hiervoor gebruikte we verkenner. Dat werkte een stuk gemakkelijker en was overzichtelijker.

hiervoor gebruikte we verkenner. Dat werkte een stuk gemakkelijker en was overzichtelijker.

Pluspunten

redelijk gemakkelijk om te gebruiken
documenten rechtstreeks per mail te versturen, indien mailadres ontvanger in Efficy bekend is

Minpunten

vooral gericht op verkoop
loopt wel eens vast
foto's moet je per stuk openen
telefonische hulplijn is slecht bereikbaar
mappen overzetten van verkenner niet mogelijk
indien het mailadres niet in Efficy staat, moet het te versturen document eerst in verkenner worden opgeslagen om het te kunnen versturen

Antwoord van Efficy

Hi Elon,
and thank you for your review.

Nice to see that you benefit a bit from Efficy.

Concerning your requests, I may have answer for some of them. Photos, don't forget you can use the Gallery view in your CRM, you'll see the pictures without haing to open each of them. Concerning folder, I'll get answers for you ;-) Don't hesitate to remind me, here's my address [email protected]. Sorry but Ik sprak geen nederlands but English should work

Talk to you soon
The Efficy Team

Lisa
Totaalscore
  • Sector: Informatiediensten
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Dagelijks 6-12 maanden lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 2.0 /10

Goede CRM maar niet geschikt als opleidingssoftware

Beoordeeld op 28-2-2022

Het beheren van onze klanten gebeurt via efficy. Het opvolgen van offertes gebeurt nu ook via...

Het beheren van onze klanten gebeurt via efficy. Het opvolgen van offertes gebeurt nu ook via efficy en loopt wel goed.

Pluspunten

De integratie met office is een groot voordeel, zodat je mails meteen kan opslaan in efficy. Het feit dat alle onderdelen in het programma aan elkaar kunnen gelinkt worden is ook een groot voordeel.

Minpunten

Het is en blijft een crm, er werd gekozen om onze noodzaak naar een nieuwe opleidingssoftware ook in efficy te laten ontwikkelen, maar dat is niet de juiste keuze geweest. Efficy kan niet bieden wat wij op dat gebied nodig hebben.

Antwoord van Efficy

Hi Lisa and thank you for your review

As you say our integration with Office is a huge advantage that makes every employee's lilfe easier. They fill in the CRM without notiing it almost.

Concerning your usage as a training software, I will dig into that a bit deeper and see what we could improve together. Do not hesitate to contact me directly on my address [email protected].

To follow-up then
The Efficy Team

thomas
Totaalscore
  • Sector: Chemicaliën
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Dagelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 7.0 /10

Goede CRM en leuk om mee te werken

Beoordeeld op 28-2-2022

Pluspunten

Aanpasbaar aan noden
Cloud-based
Efficy team is super responsive

Minpunten

Veel tools op andere CRMs zijn indrukwekkend maar niet per se must-haves.

Antwoord van Efficy

Thank you Thomas for your comment!!

It's nice to see such reviews... I'll make sure our developemnt teams see that. They're always super happy to receive this kind of compliments :-)

Thanks again
The Efficy Team

Hiske
Totaalscore
  • Sector: Informatietechnologie en -diensten
  • Bedrijfsgrootte: 51-200 werknemers
  • Wekelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Gebruiksgemak
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 2.0 /10

Ongeschikt wekelijks gebruik door een support specialist

Beoordeeld op 9-3-2022

Pluspunten

Ongetwijfeld combineert Efficy alle informatie van een klant die nuttig is voor sales doeleinden. Het vinden, aanpassen en gebruiken van deze informatie is niet intuïtief genoeg waardoor gebruikers die er niet dagelijks mee werken er minder goed mee uit de voeten kunnen.

Minpunten

Het vinden, aanpassen en gebruiken van informatie is niet intuïtief genoeg waardoor gebruikers die er niet dagelijks mee werken er minder goed mee uit de voeten kunnen.

Antwoord van Efficy

Hi Hiske,
And thank you for your review.
In order to onboard your users, we organize regularly webinars on our solutions. Do not hesitate to register.
See you soon online
The Efficy Team

Marjorie
Totaalscore
  • Sector: Voedselproductie
  • Bedrijfsgrootte: 51-200 werknemers
  • Dagelijks 1+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 10.0 /10

EFFICY is an excellent CRM because it allows to have a clear vision of the business

Beoordeeld op 17-11-2017

Efficiency and organization of the sales department

Efficiency and organization of the sales department

Pluspunten

EFFICY is an excellent CRM software because it allows to have a clear vision of the current and future business. EFFICY is easy to use and very easy to understand. After use others CRM, for me EFFICY is a sofware efficent and easy to use for sales and purcharse departments.

Bruno
Totaalscore
  • Sector: Magazijnen/opslag
  • Bedrijfsgrootte: 501-1.000 werknemers
  • Dagelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Gebruiksgemak
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 9.0 /10

CRM software

Beoordeeld op 28-2-2022

Pluspunten

account managment for all account France and export

Minpunten

Photo can be integrated on Contact data sheet

Jie
Totaalscore
  • Sector: Financiële dienstverlening
  • Bedrijfsgrootte: 51-200 werknemers
  • Dagelijks 1-5 maanden lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 7.0 /10

Very complete tool for CRM

Beoordeeld op 28-2-2022

Overall satisfied

Overall satisfied

Pluspunten

Many features can be customised, easy to manage client's data and sale pipeline

Minpunten

sometimes it had error, or page is not updated, or digital signature status has to be refreshed manually

Antwoord van Efficy

Hi Jie,
and thank you for your review

Always nice to read such comments on our solution.

Have you ever tried to reach our support team to see how we could improve the issues you're highlighting?

Don't hesitate to contact us

Have a nice day
The Efficy Team

Breitenstein
Totaalscore
  • Dagelijks 1+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning

I'm working with this software for more than 1 year, mainly for follow-up customer informéation...

Beoordeeld op 11-5-2017

Pluspunten

I like layout of efficy, colors, notifications, possibility to synchronize outlook with efficy, and the possibility to save mails in efficy.

Minpunten

I don't like the fact we can't easily make simple "custom" as putting buttons (orverview, email,...), on customer front page , in the sequence we want.

Dominique
Totaalscore
  • Sector: Computersoftware
  • Bedrijfsgrootte: 2-10 werknemers
  • Dagelijks 6-12 maanden lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 9.0 /10

9 months experience

Beoordeeld op 14-1-2017

I discovered Efficy in March 2016, when I sold my startup to Efficy, and I am using it since. I was...

I discovered Efficy in March 2016, when I sold my startup to Efficy, and I am using it since. I was astonished by the range of features offered and the 'object' contextual approach. In Efficy, you connect the dots: documents, contacts, opportunities, ... everything is related and you get a clear vision of the data, you can analyse it and anticipate future decisions.

Pluspunten

Ease of use
Full features
Mobile experience
Gamification

Graziella
Totaalscore
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Gebruiksgemak

Efficy CRM - a major competitive asset

Beoordeeld op 16-3-2017

I had the pleasure of using Efficy platform during several months, rummaging all the functionalities...

I had the pleasure of using Efficy platform during several months, rummaging all the functionalities to identify, extract and exploit the whole commercial and operational potential offered by Efficy CRM. In light of my experience, I can ensure that this tool, when used properly and integrated in a CRM strategy, represents a tremendous force and a substantial added value. We're far from an encoding tool. Totally customer-centric, Efficy CRM offers an instant 360° view, it allows to be extremely proactive and to make the difference towards customers. As collaborative tool, it allows to access and to share useful information at any time and from anywhere. It offers a number of practical and relevant links ans shortcuts, significantly decreasing wastes of time.
Efficy does a lot to continuously upgrade the tool, acting as an "agile partner" for its customers. In competitive or rapidly changing markets, this is certainly one of their main assets.

Gerben
Totaalscore
  • Sector: Chemicaliën
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Dagelijks 1-5 maanden lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 7.0 /10

good system, but it can be better

Beoordeeld op 21-3-2017

Many choices you can make to handle Efficy, but this is also the problenm. i think there are too...

Many choices you can make to handle Efficy, but this is also the problenm. i think there are too many choices you can make.
I think the sync from excel to Efficy can be better.

Pluspunten

- fast
-

Minpunten

- too many choices, the persons that don't work as much with Efficy have problems where to find everything
- Load data from Excel to Efficy. I want a standard Excel form
- Mobile App
- Standard templete for letters

Daniel
Totaalscore
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning

Very good upgrade from Winris

Beoordeeld op 3-4-2017

We are working with Efficy since 4 months as replacement of Winris. Much easier in use and...

We are working with Efficy since 4 months as replacement of Winris. Much easier in use and specially the cloud environment works very well for us. We are looking for more functionality while Efficy offers a lot but we have to decide what we want to ad to our formal format. The people behind Efficy are very helpful and dedicated to help us find our way in the new system. When there is an issue the helpdesk will give you all efforts to give a solid solution. When we know all features and work with the system some more months all the ranking stars will probably be full.

Mark
Totaalscore
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 10.0 /10

Efficy CRM

Beoordeeld op 16-2-2017

Efficy works great straight "out of the box". It supports our business perfectly. It's ease of use...

Efficy works great straight "out of the box". It supports our business perfectly. It's ease of use is impressive. Working from the cloud is fantastic! We can access relevant information at any time and any place, even on smartphone. Accessing data and information through built in querying is easy, even for non-IT users. It meets our demands and more.

Pluspunten

Ease of use.
Cloud based.
Good value for money.
Very well set up (CRM thinking is in the genes of this product and company).
Support is quick and good.

Minpunten

None

Benjamin
Totaalscore
  • Sector: Bouwmaterialen
  • Bedrijfsgrootte: 51-200 werknemers
  • Maandelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 7.0 /10

Extensive crm software with lots of flexibiliy

Beoordeeld op 28-5-2017

Better customer insights

Better customer insights

Pluspunten

Good value for money and lots of features. Efficy lets you manage your customer relation database extensively.

Minpunten

A bit technical for people who are not used to work with databases. Once you get the hang of it, everything works smoothly.

Olivier
Totaalscore
  • Sector: Architectuur en planning
  • Bedrijfsgrootte: 51-200 werknemers
  • Dagelijks 6-12 maanden lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 6.0 /10

Retour Efficy

Beoordeeld op 7-3-2022

Pluspunten

Le fait qu'il intègre à la fois le CRM et la gestion documentaire avec toutes les options de recherches qui en découlent.

Minpunten

Le manque de personnalisation possible de l'interface est un réel point négatif. L'absence de certaines fonctionnalités avec Mac également (ex: Efficy Drive). Par ailleurs, la gestion documentaire ne dispose pas de fonction qui semble pourtant évidente telles que la suppression de plusieurs documents à la fois.

Antwoord van Efficy

Bonjour Olivier et merci pour cette review !!

Avoir les infos clients et la gestion documentaire est en effet, un aspect important de notre solution CRM. Tout est centralisé !!

Et pour l'ajout de fonctionnalités, je vais transférer vos commentaires à notre équipes R&D. ils sont toujours très friands des retours terrain. Ça les inspire...

Merci et à bientôt
L'équipe Efficy

Loic
Totaalscore
  • Sector: Financiële dienstverlening
  • Bedrijfsgrootte: 51-200 werknemers
  • Dagelijks 1+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 7.0 /10

Efficy CRM

Beoordeeld op 28-2-2022

Je l'utilise tous les jours, et je trouve assez simple à utiliser. Néanmoins de nouvelles fonctionna...

Je l'utilise tous les jours, et je trouve assez simple à utiliser. Néanmoins de nouvelles fonctionnalités et accès rapide sont nécessaires. (rapport cléient / affaires contacts), vue recherches et statistiques, qques bugs d affichage dans lls taches)

Pluspunten

simple d'utilisation em général et accès rapide

Minpunten

les affaires sont dur à gérer depuis la vue des clients, trop de manipulations
recherche trop complexes
moteurmde recherche pas assez développer (recherche par catégorie seulement)

Antwoord van Efficy

Bonjour Loic, et merci pour ce commentaire.

Merci de souligner la simplicité d'utilisation et merci également de nous remonter le commentaire sur la difficulté de gérer les affaires depuis la vue client.

Vos retours sont précieux et je vais les faire suivre à nos équipes. Comme vous vous en doutez, cela nous aide à nous améliorer. Et comme la co-création avec nos clients fait partie intégrante de notre philosophie produit, un grand merci !! Et si vous voulez m'en dire plus, n'hésitez pas à m'envoyer un DM à [email protected]

à bientôt
L'équipe Efficy

Miguel
Totaalscore
  • Sector: Industriële automatisering
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Dagelijks 1+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 8.0 /10

Un outil formidable pour le travail quotidien !

Beoordeeld op 28-2-2022

Pluspunten

Les points forts que je pourrais mentionner sont la possibilité de relier les différents éléments d'une manière aussi efficace, les contacts, les industries, les tâches, les incidents et les pièces jointes.

Il est très facile d'assurer le suivi des points que nous traitons.

Minpunten

Certaines choses ne sont pas intuitives à utiliser et il faut un peu de formation pour s'en servir.

Antwoord van Efficy

Bonjour Miguel et merci pour votre commentaire

Toujours sympa à lire...

Effectivement, la structure même de la base de données permet d'avoir cette fameuse vue 360° du client tant recherchée.

Pour les choses moins intuitives, je vous encourage à suivre régulièrement nos webinars. Vous y trouverez des trucs et astuces régulièrement https://www.efficy.com/fr/news-type/webinars-fr/ .
Et en plus, ils sont enregistrés et sont disponibles sur notre chaine YouTube https://www.youtube.com/user/EfficyCRM

À bientôt
L'équipe Efficy

Tanguy
Totaalscore
  • Sector: Telecommunicatie
  • Bedrijfsgrootte: 51-200 werknemers
  • Dagelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 9.0 /10

CRM efficace

Beoordeeld op 8-3-2022

Organisation des informations et mis à dispo pour tous les acteurs de l'entreprise.

Organisation des informations et mis à dispo pour tous les acteurs de l'entreprise.

Pluspunten

La possibilité de personnaliser facilement les champs.
Les requêtes puissantes.

Minpunten

La partie mobile n'est pas assez avancée (pas de photos en PJ d'un historique).

Antwoord van Efficy

Bonjour Tanguy

Et merci pour ce beau commentaire. Ca fera plaisir aux equipes de lire de tels retours !!
Concernant votre remarque sur la version mobile, je transfere a notre R&D, ils sont en train de travailler sur la prochaine version et de tels retours peuvent leur etre tres utiles.

a bientot
L'equipe Efficy

Gita
Totaalscore
  • Sector: Computersoftware
  • Bedrijfsgrootte: 51-200 werknemers
  • Dagelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 6.0 /10

CRM facile à prendre en main

Beoordeeld op 28-2-2022

Gain de temps et d'argent.

Gain de temps et d'argent.

Pluspunten

Facile à prendre en main. Très personnalisable.

Minpunten

Quelques bugs. Le support à généralement du mal à comprendre et corriger les bugs.

Antwoord van Efficy

Bonjour Gita et merci pour ce commentaire !!!

Personnalisation et simplicité d'usage sont des concepts qui nous tiennent à coeur et on est ravi de voir que c'est bien reçu sur le terrain.

Pour le support, je suis désolée de lire ce que vous écrivez. Nous allons voir comment améliorer votre situation à l'avenir. Je me permettrai de revenir vers vous directement pour en savoir plus.

à bientôt
L'équipe Efficy

Laurence
Totaalscore
  • Sector: Bouw
  • Bedrijfsgrootte: 2-10 werknemers
  • Dagelijks 1+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Gebruiksgemak
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 7.0 /10

Base de données - Publications

Beoordeeld op 28-2-2022

Pluspunten

La fonctionnalité publications, très simple d'utilisation, la rapidité d'action. Maintenant, je n'utilise pas encore le programme à 100%

Minpunten

La base de données est tellement grande que lorsque l'on fait une recherche si on n'est pas assez précis, il y a beaucoup de résultat

Antwoord van Efficy

Merci Laurence pour ce commentaire qui fait plaisir à lire !!!!

C'est top de voir que vous appréciez la solution. Pour vous aider dans votre montée en compétence, je vous recommande de suivre la page webinars de notre site web. https://www.efficy.com/fr/news-type/webinars-fr/ Nous organisons régulièrement des présentations de mise à nouveau sur des sujets précis.

à bientôt en ligne alors ;-)
L'équipe Efficy