Findmyshift

4,6 (1.032)
Schrijf een review!
Online personeelsplanning

Totaalscore

4,6 /5
(1.032)
Prijs-kwaliteitverhouding
4,4/5
Functies
4,4/5
Gebruiksgemak
4,5/5
Klantenondersteuning
4,5/5

96%
heeft deze app aanbevolen
Sorteren op

1032 reviews

Elly
Totaalscore
  • Sector: Architectuur en planning
  • Bedrijfsgrootte: 2-10 werknemers
  • Dagelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 10.0 /10

Gemakkelijk hanteerbare software voor een transparante en gebruiksvriendelijke planningstool

Beoordeeld op 27-2-2023

Onze sector (archeologie) is afhankelijk van enerzijds de bouwsector en anderzijds het weer....

Onze sector (archeologie) is afhankelijk van enerzijds de bouwsector en anderzijds het weer. Dikwijls moeten we dagelijks de planning aanpassen om ervoor te zorgen dat projecten door kunnen gaan, of als projecten even stil komen te liggen. findmyshift is een uitstekende tool om dat te kunnen doen én ervoor te zorgen dat alle medewerkers continu inzichtelijk hebben waar zij ingepland zijn.

Pluspunten

eenvoudig aanpasbaar, gebruiksvriendelijk, gemakkelijke app

Minpunten

sorry, na 2 jaar gebruik nog niets tegengekomen... Voor ons bedrijf is dit een zeer goede tool

Jor
Totaalscore
  • Sector: Beveiliging en opsporing
  • Bedrijfsgrootte: 501-1.000 werknemers
  • Dagelijks 1+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 8.0 /10

Simpel in het gebruik

Beoordeeld op 15-5-2024

Over het algemeen ben ik tevreden en maak dagelijks gebruik van deze software

Over het algemeen ben ik tevreden en maak dagelijks gebruik van deze software

Pluspunten

Simpel in het gebruik
Gratis om te testen en voor kleine bedrijven
betaalbare software

Minpunten

Soms verspringt het rooster als er veel man op 1 dag ingepland staan
Max 500 users zonder maatwerk (ik heb net wat meer gebruikers)

Maarten
Totaalscore
  • Sector: Bouwmaterialen
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Wekelijks 1+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 7.0 /10

Findmyshift

Beoordeeld op 21-3-2023

Een handig overzicht in verlof dagen. Een opvolging van ziekte dag en een overzichtelijke planning...

Een handig overzicht in verlof dagen. Een opvolging van ziekte dag en een overzichtelijke planning van de uurrooster is zeer handig. Ook het aanvragen van verlof in de app door de personeelsleden is een handig feature.

Pluspunten

Een mooi overzicht van planning en verlofdagen van onze werknemers.

Minpunten

Het inplannen van een kort verlof is niet handig. Een halve dag of 1u verlof is moeilijk te registreren.

Yentl
Totaalscore
  • Sector: Bouw
  • Bedrijfsgrootte: 51-200 werknemers
  • Dagelijks 1+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 8.0 /10

Best tevreden

Beoordeeld op 7-3-2022

Pluspunten

Deze software is zeer dynamisch en vlot te gebruiken. ook handig dat er 'rollen' toe te wijzen zijn aan de gebruikers.

Minpunten

Het bewerken van de kleuren en lettertypes kan vlotter. Ook het bij voorbeeld "doorslepen" van activiteiten zou handiger zijn gezien veel blijft terugkomen binnen ons bedrijf.

Gerrit
Totaalscore
  • Sector: Vrije tijd, reizen en toerisme
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Dagelijks 1+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Gebruiksgemak
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 9.0 /10

Goede hulp bij het plannen van personeel!

Beoordeeld op 16-4-2024

Pluspunten

Het gemak, werkt van beide kanten echt top.

Minpunten

Nergens negatieve punten wat mij betreft.

Ilona
Totaalscore
  • Sector: Horeca
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Dagelijks 6-12 maanden lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 8.0 /10

Makkelijk in het gebuik

Beoordeeld op 7-6-2022

Wij zijn erg tevreden

Wij zijn erg tevreden

Pluspunten

Programma is gebruiksvriendelijk, voor planner als ook voor personeel. Heeft erg veel functies waardoor een juiste administratie is bij te houden op een makkelijke manier.
Voor personeel is het praktisch in gebruik. Zij kunnen makkelijk eigen voorkeuren aangeven.

Minpunten

Het schakelen tussen planning en overzicht van uren is wat tijdrovend wanneer er tussentijdse aanpassingen gedaan moeten worden.

Alex
Totaalscore
  • Sector: Horeca
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Dagelijks 6-12 maanden lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 8.0 /10

Eenvoudig te gebruiken groot in gemak

Beoordeeld op 15-5-2024

zeer eenvoudig te gebruiken en zeer gebruikvriendelijk

zeer eenvoudig te gebruiken en zeer gebruikvriendelijk

Pluspunten

minder loze personeelsuren, minder tijd kwijt aan inroosteren

Minpunten

geen implantatie met cao regelgeving met betrekking op inzet uren

Jan
Totaalscore
  • Sector: Levensmiddelen- en drankenindustrie
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Dagelijks 6-12 maanden lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 8.0 /10

Handig en niet te duur

Beoordeeld op 22-5-2023

Pluspunten

De prikklok is heel eenvoudig in gebruik .

Minpunten

Ik gebruik alleen het kloksysteem, maar ik moet voor alles betalen

Ceyda
Totaalscore
  • Sector: Beveiliging en opsporing
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Dagelijks 1+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 10.0 /10

Revieuw 2022

Beoordeeld op 21-11-2022

Heel postief

Heel postief

Pluspunten

Makkelijk in omgang, snel toegang en makkelijk uit te leggen.

Minpunten

Functies, mogelijkheden en diverse andere kleine dingen als reageren.

Sylvester
Totaalscore
  • Sector: Horeca
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Dagelijks 1+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 9.0 /10

Heel makkelijk te gebruiken

Beoordeeld op 15-7-2022

Pluspunten

Deze app is erg overzichtelijk en fijn te gebruiken voor de medewerkers.

Minpunten

Op het moment ben ik nog niks tegengekomen.

Monika
Totaalscore
  • Sector: Horeca
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Wekelijks 6-12 maanden lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 8.0 /10

Fijne software met goede gebruiksvriendelijkheid

Beoordeeld op 25-6-2024

Pluspunten

Het grote voordeel is het zowel kunnen maken van roosters, het in- en uitklokken voor medewerkers en het daarna kunnen registreren van uren voor de verloning.

Minpunten

Het is vervelend dat alles in het Engels is. De rapportages zijn onoverzichtelijk. Het is lastig/niet mogelijk om een overzicht van alle verlofaanvragen te krijgen.
Verlof wordt tevens niet bijgehouden.

Christine
Totaalscore
  • Sector: Levensmiddelen- en drankenindustrie
  • Bedrijfsgrootte: 2-10 werknemers
  • Dagelijks 6-12 maanden lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 8.0 /10

Findmyshift meer dan alleen voor roosterplanning

Beoordeeld op 10-6-2022

wij gebruiken findmyshift om blokken van vaste werkzaamheden aan medewerkers toe te wijzen, geeft...

wij gebruiken findmyshift om blokken van vaste werkzaamheden aan medewerkers toe te wijzen, geeft erg veel rust bij de weekplanning

Pluspunten

schuiven met diensten door slepen over het scherm is erg prettig

Minpunten

dashboard is wennen bij switchen tussen sjabloon en planning

Bianca
Totaalscore
  • Sector: Horeca
  • Bedrijfsgrootte: 51-200 werknemers
  • Wekelijks 6-12 maanden lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 7.0 /10

Horecaplanning

Beoordeeld op 24-1-2023

Zichtbaarheid voor iedereen van de diensten en aanwezigen

Zichtbaarheid voor iedereen van de diensten en aanwezigen

Pluspunten

Makkelijk te implementeren, makkelijk te vullen en makkelijk/ goed (24/7) bereikbaar voor iedereen

Minpunten

Geen overzicht met namen op de diensten; alleen aantallenGeen mogelijkheid om afmeldingen te voorkomen op het laatste moment

Tony
Tony
Totaalscore
  • Dagelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning

Simple to use, easily accessible

Beoordeeld op 21-11-2017

Pluspunten

Ability to use it anywhere anytime, ease of use. Ability to communicate with staff members and trace all updates and changes

Minpunten

Its incompatibility with Apple devices. Makes it difficult to make changes on the move sometimes and it isn't always easy to use with touch screen

Antwoord van Findmyshift B.V.

Thanks for the review Tony. Get in touch with our support team so we can work through the issues you're having on your touch screen devices.

Alexander
Alexander
Totaalscore
  • Sector: Marketing en reclame
  • Bedrijfsgrootte: 51-200 werknemers
  • Dagelijks 1+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 9.0 /10

Comprehensive but requires work

Beoordeeld op 10-2-2017

FindMyShift is excellent for getting everything done that you need - scheduling a lot of employees,...

FindMyShift is excellent for getting everything done that you need - scheduling a lot of employees, flexible and easy to change pay rates, reporting and budget views. I even use it as a notice board - part of employee shifts I can leave notes with instructions for my workers, which is excellent.

The downside, and what may eventually push me to another service, is that I make all of the shift changes myself. Employees email me when they'd like to swap shifts and unfortunately this leaves me at the center of an ever increasing employee base that needs me to make detailed changes.

There is a Timesheet feature but it seems pretty complicated and wouldn't serve our purposes, although I'm considering taking a third look at this to see if it's really not possible for us to use.

Antwoord van Findmyshift B.V.

Thanks for the review Alexander. Get in touch if you'd like us to walk you through the way swaps and timesheets work.

Angela
Totaalscore
  • Sector: Medische praktijk
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Dagelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 8.0 /10

FMS Review

Beoordeeld op 13-6-2024

Pluspunten

Ease of staff use. They can easily login and check assignments.

Minpunten

ease of running reports in regards to looking at equal time off requests

Pal
Totaalscore
  • Sector: E-learning
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Wekelijks 1+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 7.0 /10

Great value for price

Beoordeeld op 5-4-2024

Good for the purpose we are using, but very difficult to integrate other administrative services....

Good for the purpose we are using, but very difficult to integrate other administrative services. You need multiple softwares to do an HR admin.

Pluspunten

A relatively easy to use employee management and scheduling solution for a reasonable price. Ideal for small remote teams and for office environment.

Minpunten

Outdated platform design, some features are challenging to use. It is costly to use for multiple departments of the same company. No API connection to my understanding and no mobile access which makes it impossible to adapt in non-office like environment. Some reporting features missing, others are not useful for remote operations.

Overwogen alternatieven

Humanity en Deputy

Redenen om over te stappen op Findmyshift

More reasonable pricing for the features that we are already using.
Peter
Totaalscore
  • Sector: Ziekenhuis- en gezondheidszorgbranche
  • Bedrijfsgrootte: 51-200 werknemers
  • Dagelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 10.0 /10

Remote clinical team management

Beoordeeld op 7-5-2024

Very positive as it enables rapid adjustment and excellent visibility to staff and management.

Very positive as it enables rapid adjustment and excellent visibility to staff and management.

Pluspunten

Ease of use and ability to make and communicate real time adjustments.

Minpunten

No issues to be honest - the real time access and ability to cut and paste meets our requirements.

Mariya
Totaalscore
  • Sector: Ziekenhuis- en gezondheidszorgbranche
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Dagelijks 1+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 8.0 /10

Great system

Beoordeeld op 27-5-2024

I have find Findmyshift very useful and I don't have to worry if staff have received the rota or...

I have find Findmyshift very useful and I don't have to worry if staff have received the rota or any changes as it update automatically

Pluspunten

Easy to use, very reliable, easy access, user friendly.

Minpunten

Not able to copy and paste the rota. I have to in put one by one schedule on rota

Sophie
Totaalscore
  • Sector: Levensmiddelen- en drankenindustrie
  • Bedrijfsgrootte: 2-10 werknemers
  • Dagelijks 1+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 10.0 /10

Simple, Well Functioning Software for Small Business

Beoordeeld op 17-5-2024

Pluspunten

Time sheets, employee time clock, reporting for payroll purposed, vacation management

Minpunten

Design/UX is a little basic/corporate feeling, but does not affect function, just personal preference to make the experience more fun :)

Ross
Totaalscore
  • Sector: Horeca
  • Bedrijfsgrootte: 2-10 werknemers
  • Dagelijks 1+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 7.0 /10

Find My shift

Beoordeeld op 14-6-2024

I happy and will continue to use for scheduling and clock in

I happy and will continue to use for scheduling and clock in

Pluspunten

Its quick and easy to set up and does the job its required to do

Minpunten

it could be a complete management tool if you added the bells and whistles.

Tim
Totaalscore
  • Sector: Gezondheid, wellness en fitness
  • Bedrijfsgrootte: 51-200 werknemers
  • Dagelijks 1+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Gebruiksgemak
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 9.0 /10

Review of Findmyshift

Beoordeeld op 30-5-2024

Pluspunten

Ease of use for kitchen staff - they like the mobile app

Minpunten

Cost seems to be rising which is a shame for non-profit organisations

Stacy
Totaalscore
  • Sector: Levensmiddelen- en drankenindustrie
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Dagelijks 6-12 maanden lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 8.0 /10

Happy customer

Beoordeeld op 29-5-2024

Pluspunten

User friendly and multiple people can use for multiple departments in order to give a good overview.

Minpunten

Time clock keeps logging out and staff can't add comments or notes if they forget to log in or out so have to keep a record also.

Tom
Totaalscore
  • Sector: Vrije tijd, reizen en toerisme
  • Bedrijfsgrootte: 51-200 werknemers
  • Dagelijks 6-12 maanden lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 10.0 /10

Buzz Active

Beoordeeld op 18-12-2023

Not had any major problems, Has been a real improvement to our company.

Not had any major problems, Has been a real improvement to our company.

Pluspunten

Has really helped us manage our business.

Minpunten

The mobile app is a bit clunky and has limited functionality.

Overwogen alternatieven

RotaCloud

Redenen om voor Findmyshift te kiezen

To step into the 21st Century & To better manage our casual staff's availability.

Overgestapt van

Microsoft Excel

Redenen om over te stappen op Findmyshift

Findmyshift was more cost effective. Rota cloud was quite expensive.
Cheryl
Totaalscore
  • Sector: Diergeneeskunde
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Dagelijks 1+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 10.0 /10

The "right" tool for our Team.

Beoordeeld op 8-9-2023

Greater efficiency for Team members.

Greater efficiency for Team members.

Pluspunten

Initial set-up for administrators and subsequent roll-out to the whole Team was seamless. The navigation is user friendly. The features and functions menu allow for customized set-up. And, the mobile app is essential.

Minpunten

Nothing at this time in the desktop version. The mobile app could use a navigation facelift.

Overwogen alternatieven

When I Work

Redenen om over te stappen op Findmyshift

We chose FMS for it's simplicity and customization features. FMS allows us to use as few or as many features we want. Doesn't overcomplicate or insist that we engage the full menu for every function.