Waarom GetApp gratis is

Mobiele evenementen-apps

Hier is onze lijst met apps voor Mobiele evenementen-apps. Met filters kun je de resultaten beperken om precies dat te vinden waarnaar je op zoek bent.

Sorteren op

47 softwareopties

Socio is een cloudgebaseerde app-ontwerpfunctie voor bedrijven die zakelijke vergaderingen, conferenties, beurzen en andere evenementen houden, waarmee gebruikers volledig aanpasbare apps kunnen bouwen met functies zoals een agendaplanner, sprekerslijst, netwerktools, communicatietools, aankondigingen en meer. Meer informatie over Webex Events (Formerly Socio)
Meld je aan voor duizenden evenementen met behulp van het enige platform dat is gebouwd door organisatoren van evenementen om je te helpen meer tickets te verkopen en effectiever fondsen te werven. De betaalbare prijzen hebben onmiddellijke uitbetalingen tot resultaat en je krijgt 24/7 ondersteuning met een persoon van vlees en bloed. Meer informatie over Accelevents
De module voor mobiele werkorders van Ungerboeck haalt je ordergegevens rechtstreeks uit je database. Je operationele team is minder tijd kwijt aan het wachten op het afdrukken van werkorders, omdat de hele lijst al in hun handen ligt. Je medewerkers blijven gefocust met behulp van de filter- en sorteerhulpmiddelen waarmee ze kunnen inzoomen op de... Meer informatie over Momentus Technologies (formerly Ungerboeck)
De eenvoudige alles-in-één oplossingen voor evenementenbeheer voor persoonlijke en virtuele evenementen. Boomset lost de uitdagingen op waarmee evenementenprofessionals worden geconfronteerd bij het tot stand brengen van een succesvolle evenementlevenscyclus met een bekroond, aanpasbaar platform met apps en diensten voor evenementautomatisering. Meer informatie over Boomset

Gerelateerde categorieën